21.10.15

Catalunya, a punt per participar a l’Europeu de tamborí

Nova cita internacional de la selecció catalana

Les seleccions catalanes masculina i femenina de tamborí disputaran del 23 al 25 d’octubre l’Europeu de tamborí indoor que es jugarà a la localitat francesa de Montpeller. Tots dos combinats afronten la cita amb l’objectiu de formar part del podi de la competició entre les millors seleccions del continent. En aquesta edició, hi participen un total de dotze equips masculins i sis femenins.

El combinat masculí, dirigit per l’Aida Domínguez i el Jose David Martínez, comptarà enguany amb un equip format per Miquel Garcia, Marc Juárez, Jordi Moncusí, Marc Satorra, Marc Solsona i Jacint Torrent. L’equip debutarà el divendres 23 contra la selecció d’Anglaterra i, en funció dels resultats, s’enfrontaran a la selecció d’Escòcia o Brasil (convidada d’excepció per l’organització). El gran objectiu de cara a la cita serà el d’assolir el tercer lloc d’una competició on, si es compleixen els pronòstics, Itàlia i França son les grans candidates al títol.

Pel que fa a la selecció femenina, dirigida pel Marc Juárez i Xavier Ibañez, l’equip definitiu que viatjarà a França serà el format per Aida Domínguez, Andrea Pitarch, Carolina Prats, Gemma Fibla, Joana Carbó i Victoria Valls. En la primera fase de la competició, el conjunt català, que també debutarà el dia 23, jugarà una lligueta contra la resta de seleccions participants: Itàlia, França, Alemanya, Escòcia i Hongria. L’objectiu marcat per l’equip en la competició, on les italianes són les grans favorites per alçar-se amb el trofeu, serà el de lluitar per aconseguir la tercera o, fins i tot, la segona posició per davant de les franceses i les hongareses.

 

Informació i imatge: FCT