20.10.15

La situació de l’esport a Catalunya, a debat a Parets del Vallès

Dimecres 21 a les 20.30h al restaurant El Jardí

Dimecres vinent, 21 d’octubre, tindrà lloc al restaurant El Jardí de Parets del Vallès un acte informatiu i de debat que duu per títol “Els valors de l’esport i la situació actual de l’esport a Catalunya”. Aquest acte, organitzat per l’entitat local Niu d’art poètic amb la col·laboració de l’Ajuntament de Parets del Vallès i del restaurant El Jardí, pretén ser una tertúlia on s’exposi quin és el moment que viu l’esport a casa nostra i es continuï debatent sobre tot el que comportarà la independència de Catalunya en els diversos àmbits d’afectació.

L’acte comptarà amb la participació de Sergi Blàzquez, advocat i vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, i serà coordinat per Isidre Oller i Joan Sala Vila. A més, es preveu la presència de diverses entitats esportives de Parets.

Us hi esperem!

Els valors de l’esport i la situació actual de l’esport a Catalunya
Data:
21 d’octubre del 2015
Hora: 20.30h
Lloc: Restaurant El Jardí. C/ Major, 1, Parets del Vallès.