14.10.15

Aquest cap de setmana, vine a la Festa dels Súpers i juga per les seleccions catalanes!

Activitats de pitch & putt, beach tennis i escalada a un rocòdrom

Com cada any les Seleccions Catalanes seran presents a la Festa dels Súpers. Dissabte 17 i diumenge 18 d’octubre la Plataforma ProSeleccions portarà a la Festa dels Súpers alguns dels esports on Catalunya competeix a nivell internacional com el beach tennis, el pitch & putt o l’escalada, amb un rocòdrom espectacular. Volem que els més petits coneguin i juguin amb els esports en què els nostres esportistes ja poden representar Catalunya en mundials i europeus. L’any passat es calcula que per la festa hi van passar unes 350.000 persones i per tant és un espai fantàstic per donar a conèixer les nostres seleccions.

Aquest any l’estand de la Plataforma ProSeleccions canvia d’ubicació. El tindrem instal·lat amb les activitats al costat de la torre Calatrava. Dissabte l’horari serà de 10 a 19h i diumenge de 10 a 18h. Recordem que les activitats són obertes a tots els nens i nenes a partir de 3 anys i que si feu el circuit d’esports reconeguts rebreu unes ulleres de sol infantils amb la imatge de les Seleccions Catalanes. Hi haurà autobusos llançadora que sortiran de la plaça Espanya i que us deixaran davant mateix de l’estadi.

Si voleu, podeu trobar-ne més informació al web de la Festa dels Súpers.

Us hi esperem!