13.10.15

Enriquidora visita de la selecció holandesa de korfbal a Catalunya

Els campions del món hi han disputat dos partits amistosos i ofert una masterclass

Curta però intensa. Així ha estat la visita de la selecció absoluta holandesa de korfbal, que ha trepitjat Catalunya aquest cap de setmana amb l’objectiu de seguir preparant el Mundial 2015 absolut de Bèlgica, que començarà d’aquí a dues setmanes.

Els jugadors i el cos tècnic de la vigent campiona del món van arribar divendres i dissabte al matí el seleccionador holandès Wim Scholtmeijer va oferir una interessant masterclass de korfbal al Pavelló Municipal de Sant Llorenç de Terrassa. El contingut del clínic es va centrar en la “Generació d’espais en atac” i va comptar amb la participació d’uns quants jugadors de diferents equips catalans. Tots ells van tenir el privilegi de ser corregits i animats per un dels millors entrenadors del món. Aquesta interessant lliçó s’emmarcava dins del Programa de Formació Tècnica per a Entrenadors que la Direcció Tècnica de la FCK porta a terme durant aquesta temporada.

Seguidament i en el mateix espai, es va disputar el primer partit entre la selecció catalana i l’holandesa. Un matx que es va repetir diumenge al matí al pavelló exterior de l’Illa Esportiva de Castellbisbal, on va reunir un gran nombre de públic. Com era d’esperar, tots dos partits van acabar amb una gran diferència en el marcador a favor dels holandesos, però, alhora, van deixar sensacions molt positives. El seleccionador català Rosendo Garcia reconeix que “la visita d’aquest tipus d’equips ens ajuda molt a millorar molt el nostre nivell. He vist un canvi molt positiu en els jugadors aquest cap de setmana. La pena és que només dura un cap de setmana i que ho hauríem de poder fer més seguit i sobretot de cara a l’inici del Mundial”.

 

Informació i imatge: FCK