08.10.15

Victòria de Vaclav Kolar la Copa del món de biketrial

Barcelona va gaudir dels millors esportistes mundials

Amb la font de Montjuïc i les columnes de Puig i Cadafalch de fons, els millors esportistes de biketrial del món van competir a la segona edició de la Copa del món, trofeu Ciutat de Barcelona. A diferència de l’any passat, on el català Dani Comas va guanyar el campionat, aquest any els esportistes catalans s’han quedat a les portes del podi. El vencedor final de la prova ha estat el txec Vaclav Kolar. El txec, tercer en l’edició del 2014, va demostrar el seu enorme potencial i va aconseguir la victòria davant l’holandès Rick Koekoek i el Francès Nicolas Vallée. Els representants catalans, Rafa Tibau i Armand Mollà, només van poder ser 4t i 5è respectivament. 

Un gran nombre d’aficionats de l’esport van poder gaudir d’aquesta prova i també del record mundial de salt que va aconseguir Dani Comas superant la barrera dels 2,7 metres d’alçada.

Veure el vídeo del record

Classificació final 

1.       VACLAV KOLARREPUBLICA TXECA
2.      RICK KOEKOEKHOLANDAnetherlands
3.      NICOLAS VALLÉEFRANÇA
4.      RAFA TIBAUCATALUNYAcatalonia
5.      ARMAND MOLLÀCATALUNYAcatalonia
6.      ANSIS DERMAKSLETÒNIALatvia
7.      BEN SAVAGEANGLATERRAUnited-Kingdom
8.      STEFAN EBERHARTERÀUSTRIAAustria