06.10.15

Vine a la Festa dels Súpers amb les Seleccions Catalanes

El 17 i 18 d’octubre a Barcelona. Col·labora amb nosaltres

El proper cap de setmana del 17 i 18 d’octubre tindrà lloc un any més la Festa dels Súpers. És l’esdeveniment juvenil més gran d’Europa i com cada any les Seleccions Catalanes hi seran presents. Durant tot el cap de setmana hi haurà activitats pels més petits com un rocòdrom de la FEEC, uns inflables per practicar el Pitch&putt i altres activitats esportives. I tots aquells nens i nenes que participin de les nostres activitats rebran un obsequi de les Seleccions Catalanes. 

Per tal que les activitats i el punt d’informació funcionin correctament necessitem de la vostra col·laboració. Vine sol o amb amics a donar-nos un cop de mà i gaudir d’aquesta jornada festiva. I rebràs una samarreta de la campanya Guanyarem de regal!

Per a participar només cal que omplis el següent formulari i ràpidament ens posarem en contacte amb tu. Passa-ho també a amics i amigues que com més serem més bé ens ho passarem! 

Formulari d’inscripció