05.10.15

Test de nivell per la selecció catalana de korfbal

Holanda, campiona del món, visitarà Catalunya aquest cap de setmana

Amb l’objectiu de continuar preparant el proper Mundial de korfbal, que es disputarà del 30 d’octubre al 8 de novembre a Bèlgica, la selecció holandesa absoluta visitarà Catalunya per enfrontar-se en dos partits amistosos a la selecció catalana, que també es troba en plena preparació d’aquest mundial des de l’estiu. Seran dos duels contra la 8 cops campiona del món que permetran al nostre combinat comprovar veritablement en quin punt de preparació es troba en el seu camí cap al Mundial.

El primer dels partits es disputarà dissabte 10 d’octubre a les 11.30h al Poliesportiu Municipal de Sant Llorenç de Terrassa.

Prèviament, a les 9.45h i en el mateix recinte, tots els entrenadors, àrbitres i cossos tècnics dels diferents clubs i equips de korfbal de Catalunya estan convocats a assistir a una Masterclass que oferirà Wim Scholtmeijer, entrenador de la selecció nacional absoluta holandesa. El tema de la sessió serà la ”Generació d’espais en atac”, i s’emmarcarà dins el Programa de Formació Tècnica per Entrenadors que es durà a terme per part de la Direcció Tècnica de la FCK durant aquesta nova temporada 2015-16. La sessió serà impartida en anglès, tot i que es podrà habilitar un traductor si fos necessari.

El segon dels partits amistosos entre totes dues seleccions es disputarà el diumenge 11 d’octubre a les 11h al pavelló exterior de l’Illa Esportiva de Castellbisbal. En la prèvia d’aquests i durant el descans, s’organitzaran partits de promoció amb la voluntat de fer d’aquesta visita una gran festa del korfbal, tot gaudint del joc i l’espectacle dels millors jugadors i jugadores de korfbal del món.

Podeu trobar més informació de la visita de la selecció holandesa a www.korfbal.cat