30.09.15

Barcelona torna a acollir la Copa del Món de biketrial

Dissabte a partir de les 16.30h a les fonts de Montjuïc

La segona edició de la Copa del Món de biketrial indoor tindrà lloc el proper dissabte dia 3 d’octubre a la Plaça de Puig i Cadafalch (fonts de Montjuïc) de Barcelona a partir de les 16.30 hores, organitzada pel Club Ot Pi de Biketrial. Després de l’èxit de la primera edició de l’any passat a la Plaça dels Àngels, aquesta competició del màxim nivell amb obstacles artificials canvia d’ubicació per realitzar-se en un marc extraordinari, a les fonts de Montjuïc.

Enguany també serà Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona i comptarà amb la participació de 8 pilots punters del rànquing internacional de 7 països diferents, entre ells l’actual campió del Món Elite 20”, el txec Vaklav Kolar, i l’actual campió del Món Elite 26” el català Rafa Tibau. Els acompanyaran el també català Armand Mollà, l’anglès Ben Savage, el letó Ansis Dermaks, el francès Nicolas Vallée, l’holandès Rick Koekoek i l’austríac Stefan Eberharter.

Com a novetat, a la mitja part, hi haurà l’intent de rècord del món de salt d’alçada per part del pilot deu vegades campió del Món i guanyador de l’anterior edició d’aquesta Copa del Món, Dani Comas.

Podeu consultar el PROGRAMA de la Copa del Món.