17.09.15

La Plataforma ProSeleccions, present a “L’Esport pel Sí”

Amb la intervenció del vicepresident Sergi Blàzquez

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes participarà aquest dissabte en un acte de ‘Junts pel Sí’ on el món de l’esport hi serà molt present. Sota el nom de ‘L’Esport pel Sí’, el Parc de la Trinitat, a Barcelona, s’omplirà d’activitats esportives i xerrades informatives sobre com afectarà la independència al món de l’esport.

A les 10h començarà una competició familiar de beach tennis, un dels esports en el qual Catalunya competeix internacionalment de manera oficial. Les inscripcions són obertes a tothom, en trobareu més informació en aquest enllaç.

Posteriorment, a les 12.30h, començaran els parlaments, a càrrec del vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Sergi Blàzquez, i el director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras. Amb ells, podreu debatre les raons perquè l’esport català necessita un estat propi que el defensi i hi jugui a favor.

Us animem a assistir-hi per conèixer com afectarà la independència al món de l’esport i per gaudir d’una jornada lúdica i festiva!