15.09.15

Catalunya derrota Irlanda del Nord amb claredat (3-0)

Partit amistós de celebració dels 25 anys del CTT Vilanova

El CTT Vilanova va celebrar aquest diumenge passat els 25 anys d’existència amb una gran jornada esportiva al Pavelló de les Casernes. El plat fort de la jornada va ser un enfrontament entre Catalunya i Irlanda del Nord, en el qual la selecció catalana es va imposar per 3-0, però també va haver-hi diversos partits entre el club amfitrió i el DKV Borges i moments d’emotivitat quan es va repassar la història del club.

El partit internacional entre Catalunya i Irlanda del Nord no va decebre ningú. Els irlandesos estan preparant el proper campionat d’Europa a Rússia i aquesta setmana han estat entrenant en terres catalanes. Iniciava el partit el vilanoví Marc Duran, contra el número 2 nord-irlandès Ashley Robinson. El català va guanyar 3-0 en un partit en que va anar de menys a més i que va acabar amb una sèrie de contratops pel lateral de la taula que van fer aixecar al públic dels seients. El segon punt el va sumar el sitgetà Oriol Monzó contra Keith Knox. Tot i que el nord-irlandès va començar guanyant el primer set i semblava que el partit seria igualat, Monzó li va donar la volta fins el 3-1 final, deixant l’enfrontament quasi sentenciat. En els dobles, una especialitat de Duran i Monzó, els catalans van rubricar el triomf amb un 3-0 en un ambient excel·lent.

Anteriorment, les activitats havien començat a les nou del matí amb un quàdruple enfrontament entre el DKV Borges i el CTT Vilanova, amb el segona estatal, infantil, juvenil i provincial competint. El resultat final entre tots els partits va ser de 3-1 pels de les Garrigues. La competició va servir per presentar als equips i cada membre del club només va disputar un partit individual. El marcador final va ser el de menys i es va viure en un ambient de companyonia entre tots els jugadors congregats.

Posteriorment, va arribar la part més emotiva, amb un discurs de la presidenta Fina Giralt i amb un escrit del seu fill Enric Duran, fundador del club i que no hi va poder assistir. Va parlar l’alcaldessa Neus Lloveras que va presidir l’acte i el vicepresident de la FCTT Enric Vall.  Es va projectar un vídeo amb un seguiment de la història del club, que ha arribat a donar campions d’Espanya i de Catalunya, i es va viure un moment molt especial amb l’entrega d’un diploma als 3 membres que han fet el quart de segle complert en el club Fina Giralt, Rafel Monzó i Salva Milà, amb una ovació tancada de tots els assistents.

Informació i imatge: CTT Vilanova