12.09.15

La Plataforma ProSeleccions, present a la Fira d’Entitats

Gran èxit de les activitats esportives i la venda de material reivindicatiu

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes ha tornat a participar activament en la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. Com ve sent habitual, la nostra entitat ha col·laborat en totes les accions destacades de l’11 de Setembre. A més de col·laborar en la implicació de l’esport per omplir la Meridiana, la Plataforma ha estat present tot el dia a la Fira d’Entitats, que cada any s’organitza al passeig Lluís Companys, entre la Ciutadella i l’Arc de Triomf. Les activitats de la Plataforma han comptat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona

Hi ha tingut presència amb un estand informatiu on també s’hi podia aconseguir material de les Seleccions Catalanes i un fantàstic photocall perquè tothom es pogués fer la seva foto de la campanya Guanyarem. A més, també hi ha hagut activitats esportives per un públic de totes les edats. Durant tot el dia, els passejants han pogut gaudir de les cistelles de korfbal i les bitlles catalanes. D’aquesta manera, tothom ha pogut practicar esports en els quals la Selecció Catalana és reconeguda internacionalment i participa en les competicions oficials.