03.09.15

L’esport participarà a la Via Lliure de l’11 de setembre

Fem una crida a reivindicar la necessitat d’un nou estat

 

L’esport català serà present a la Via Lliure a la República Catalana, que omplirà l’avinguda Meridiana de Barcelona el proper 11 de setembre. Des de l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, la UFEC i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes fem una crida a tota la gent del món de l’esport perquè s’ajunti en un mateix espai: el tram 2, comprès a la Meridiana entre el carrer de Cabrera i la Riera de Sant Andreu.

 

Des de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes considerem molt important que es reivindiqui que l’esport català necessita un nou estat. Alguns dels beneficis que aconseguiria l’esport si Catalunya fos independent són més recursos, més nivell, més presència internacional o tenir més incidència social, gràcies al foment de l’esport femení i escolar.

 

L’esport català ja va ser present a la Via Catalana del 2013 amb un tram específic que va passar pel Camp Nou i també a la V del 2014 amb un tram de l’esport i una fotografia de família on hi havia presidents de federacions, representants d’institucions esportives, responsables de clubs i esportistes. Aquest any, seguint la dinàmica dels últims anys, demanem a la gent que viu l’esport amb passió que tingui el mateix entusiasme i surti al carrer aquest 11 de setembre en aquesta jornada festiva i reivindicativa per al poble català.

 

De la mateixa manera, animem a tothom a assistir a la Via Lliure i a inscriure’s als trams que encara no són plens.