01.09.15

Diumenge, “Via lliure a la cultura i a l’educació”!

Acte nacional de l’ANC a Santa Coloma de Gramenet

L’Assemblea Nacional Catalana celebrarà aquest diumenge l’últim acte nacional abans de l’11 de setembre. Serà el punt final dels diversos eixos que l’ANC ha anat treballant durant tot l’estiu, i aquest estarà centrat en la cultura i l’educació, on l’esport també hi té una presència molt important. L’acte, que serà una festa per a totes les edats, tindrà lloc diumenge a partir de les 17.30h al Parc dels Pins de Santa Coloma de Gramenet.

 

Entre els objectius de la jornada hi ha el de fer un homenatge a la immersió lingüística, defensar l’escola en català, reivindicar l’esport a Catalunya i animar tothom a que participi a la Via Lliure de l’11 de setembre a la Meridiana, per reclamar un estat lliure i més just. Per aquest motiu, hi haurà diverses activitats per a grans i petits, com exhibicions de bàsquet i biketrial, un inflable de pitch & putt, malabars, un contacontes i moltes coses més. També serà el punt d’arribada de la iniciativa Pedalem per la Independència, que haurà recorregut durant 10 dies l’àrea metropolitana de Barcelona.

 

Donarà la benvinguda a l’acte l’actor Jordi Martínez i hi intervindran, entre d’altres, el president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, i Gabriel Rufián. En acabar, hi haurà actuacions de Landry el Rumbero i Peret Reyes.

 

Us esperem en aquesta jornada festiva i reivindicativa. No hi falteu!