06.08.15

La Plataforma ProSeleccions denuncia els atacs a l’esport català al Gamper

Amb una pancarta al Camp Nou

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes va despenjar ahir al Camp Nou, al minut 17:14 del Torneig Joan Gamper, una pancarta a la graderia amb el lema “Prou atacs a l’esport i a Catalunya”. Aquesta pancarta volia denunciar els últims atacs contra l’esport català focalitzats en el F.C.Barcelona i les sancions rebudes per l’exhibició d’estelades durant la final de la Champions a Berlín i per la xiulada a la final de la Copa del Rei. Actuacions que van en contra de la llibertat d’expressió de l’afició del Barça.

Aquests atacs, amb participació directa o indirecta dels estaments esportius espanyols, es sumen als que ha rebut durant els últims mesos l’esport català en forma de canvis legislatius (IVA, Impost de societats, regulació del voluntariat, llicència única) i el menyspreu constant que reben les Federacions Catalanes i els esportistes catalans per part de les federacions espanyoles i el govern central.