20.07.15

Xavi: “Hem de fer un pas endavant pel bé de Catalunya”

L’excapità del Barça ha parlat del moment que viu el país

Xavi Hernández, el jugador amb més partits i més títols guanyats amb el Barça, ha demostrat en una entrevista al Primer Toc de RAC1 el seu compromís amb Catalunya. Sobre el procés polític i social que viu el país, el migcampista ha assegurat que “Catalunya està tenint molta unió i molta força. És difícil perquè l’estat espanyol no ens escolta gaire, hi ha una lluita aferrissada però nosaltres mirarem, i jo el primer, pel bé de Catalunya, lògicament”.

Xavi, que el passat 11 de setembre va assistir a la V que va omplir els carrers de Barcelona, considera que “anem pel bon camí, estem en una situació molt bona. Crec molt en la democràcia i que tots plegats hem de fer un pas endavant pel bé de Catalunya. Jo sóc un ciutadà més i com que estic molt arrelat pel bé de Catalunya, miraré pel bé del país”.

Podeu escoltar l’entrevista sencera a Xavi Hernández: