17.07.15

Catalunya torna a organitzar el Mundial de biketrial

La selecció catalana serà una de les favorites per aconseguir la victòria

A partir d’aquest dissabte comença a Òdena una nova edició del Campionat del Món de biketrial. El més novedós, enguany, serà el format de la competició, que es concentrarà en 6 dies: del 18 al 23 de juliol. En aquests sis dies, els pilots disputaran tres curses, com si fossin tres proves independents del campionat.

L’organització espera la participació de més de 100 pilots de 16 països diferents. La selecció catalana serà la més nombrosa, amb 21 esportistes que intentaran repetir els èxits de l’any passat. El 2014 Catalunya es va proclamar campiona del món per quarta vegada a la història i, a més, quatre pilots van aconseguir el títol mundial en categories individuals. Altres rivals a tenir en compte seran, com sempre, la República Txeca i la Gran Bretanya.

 

Podeu consultar tot el programa de competició en aquest enllaç.