08.07.15

Catalunya guanya dues copes d’Europa de biketrial

Laura Donate i Alan Rovira han estat els campions catalans

Els pilots catalans s’han proclamat vencedors en dues de les categories de la Copa d’Europa de biketrial d’aquest 2015. Alan Rovira, en benjamins, i Laura Donate, en la categoria femenina, han estat clarament superiors als seus rivals i han aconseguit dos nous èxits per la delegació catalana.

Tots dos pilots s’han assegurat el títol gràcies a que han aconseguit la victòria a la darrera prova, disputada a Sonico (Itàlia). A les dues proves anteriors del campionat, a Rosignano Solvay (Itàlia) i a Rudina (Eslovàquia), Rovira també havia estat el guanyador de la seva categoria, per la qual cosa tenia el títol continental molt ben encaminat. Pel que fa a Donate, el fet de no haver pogut participar a la prova eslovaca feia que la victòria fos pràcticament imprescindible per proclamar-se campiona, com ha acabat sent.

El proper repte de Donate, Rovira i els seus companys de la selecció catalana serà el campionat del món, que es disputarà a Òdena a partir de la setmana que ve. Una bona oportunitat pels aficionats catalans de veure i vibrar amb la seva selecció.