08.07.15

Catalunya és la campiona d’Europa de twirling!

Èxit de la selecció catalana a Irlanda

La selecció catalana de twirling s’ha proclamant campiona d’Europa, en el torneig que s’ha disputat a Gormanston (Irlanda). Catalunya ha realitzat una competició brillant, la qual cosa l’ha situada en la primera posició, per davant d’Irlanda (segona classificada) i Eslovènia (tercera). En total, els esportistes catalans han aconseguit més de vint medalles, una desena de les quals ha estat d’or.

Cal recordar que la Federació Esportiva Catalana de Twirling forma part de l’European Federation of Baton Twirling (EFBT) des del 2014, ja que arran de l’expulsió de la World Baton Twirling Federation el 2012, per ingerències de l’estat espanyol, va haver d’adherir-se a un altre organisme que reconegués l’estatus internacional dels catalans.