07.07.15

La selecció de korfbal cau amb Holanda sub-23

En un amistós de preparació pel Campionat del Món

La selecció catalana absoluta ha superat ja la primera setmana d’entrenaments d’estiu de preparació per al Campionat del Món de korfbal, que es disputarà a finals d’octubre i principis de novembre a Bèlgica. El plat fort d’aquestes sessions ha estat un enfrontament contra la selecció holandesa sub-23, on el conjunt oranje va sortir-ne vencedor.

De dijous a diumenge, els joves jugadors de la selecció d’Holanda sub-23 han visitat Catalunya en una estada en què han realitzat entrenaments conjunts amb els catalans a la pista de tecnificació de la FCK a Castellbisbal. El punt final d’aquests dies ha estat un partit Interland, jugat diumenge al pavelló de Can Jofresa de Terrassa.

Tot i la derrota final per 26 a 38, la selecció catalana absoluta ha mostrat un bon nivell de joc, ja que en els primers dos quarts (s’han disputat tres parts de 25 minuts), els catalans rondaven al voltant dels 4-5 punts de desavantatge. En la darrera meitat, el cansament i la diferència de nivell han fet que la diferència es fes més evident.

 

Podeu consultar les imatges del partit al Flickr de la FCK.

Informació: FCK