06.07.15

Vine a la cloenda del Congrés de l’Esport Català!

La Plataforma ProSeleccions hi ha participat en 2 comissions

Aquest dissabte 11 de juliol tindrà lloc a l’INEFC de Barcelona la sessió de cloenda del II Congrés de l’Esport Català, on s’hi exposarà el resultat de la feina desenvolupada per les diverses comissions. Serà un bon moment per descobrir els projectes de futur que s’han tractat durant els dos mesos de Congrés i per saber cap a on camina l’esport del nostre país. Si no us ho voleu perdre, ja us hi podeu inscriure.

Des de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes hem participat en dues d’aquestes comissions, la d’Alt rendiment i esport federat i la d’Esport, empresa i turisme. En totes dues hi hem explicat els beneficis que comportarà la independència per al món de l’esport, i esperem que això es vegi reflectit en les conclusions finals.

La jornada de dissabte començarà a les 10.30h amb una sessió plenària, inaugurada per l’Hble. Sr. Francesc Homs, Conseller de la Presidència. Tot seguit s’hi exposaran les conclusions de les ponències, a càrrec dels equips de coordinació de cada comissió de treball. Finalment, a les 13.15h, clourà l’acte el Molt Hble. Sr. Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya.

Us animem a assistir a l’acte a l’INEFC, on també hi haurà dirigents de clubs i de federacions i altres personalitats de l’esport català. Pot ser una bona oportunitat per conèixer de primera mà com serà l’esport català del futur.

INSCRIPCIONS AL CONGRÉS DE L’ESPORT CATALÀ