06.07.15

Rentzias: “Catalunya pot ser independent amb facilitat”

L’exjugador del Barça de bàsquet n’ha opinat a Catalunya Ràdio

Efthimios Rentzias, que va ser jugador del Barça de bàsquet durant 5 temporades (1997-2002), ha assegurat en una entrevista al programa Tot Gira de Catalunya Ràdio que “Catalunya pot ser independent molt fàcilment”. El pivot grec hi ha afegit: “Pel poc que sé i que hi he viscut, per què no?”.

Rentzias, que també va jugar una temporada als Philadelphia 76ers de l’NBA, va ser un jugador molt estimat en la seva etapa al Palau Blaugrana. La seva opinió se suma a la d’altres exjugadors del Barça de bàsquet que s’han manifestat a favor que el poble català decideixi el seu futur, com Sarunas Jasikevicius, els germans Marc i Pau Gasol o Víctor Sada i Roger Grimau.

Podeu escoltar la intervenció d’Efthimios Rentzias al programa Tot Gira: