03.07.15

Catalunya participa al Campionat d’Europa de twirling

Des d’avui fins diumenge a Gormanston (Irlanda)

Avui comença el Campionat d’Europa de twirling, on la selecció catalana hi participarà amb objectius molt ambiciosos. La competició es disputarà a Gormanston (Irlanda) i la delegació catalana està formada per 81 membres, que intentaran assolir el repte d’aconseguir el major nombre de podis possibles.

Cal recordar que la Federació Esportiva Catalana de Twirling forma part de l’European Federation of Baton Twirling (EFBT) des del 2014, ja que arran de l’expulsió de la World Baton Twirling Federation el 2012, per ingerències de l’estat espanyol, va haver d’adherir-se a un altre organisme que reconegués l’estatus internacional dels catalans. L’EFBT és una organització petita, però que poc a poc va agafant protagonisme al panorama internacional.

En aquesta ocasió, Catalunya intentarà demostrar que és una potència europea en aquest esport. Esperem que aconsegueixin el major nombre de medalles possible. Molta sort!