30.06.15

Itàlia guanya el Mundial de beach tennis a Barcelona

Catalunya, contra pronòstic, ha caigut als quarts de final

Itàlia ha estat la vencedora del Campionat del Món de beach tennis que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la platja de la Mar Bella, a Barcelona. La selecció italiana ha superat Bielorússia en una final molt ajustada. Els bielorussos, federats aquest any, han estat la sorpresa del Mundial, ja que no només han arribat a la final en la seva primera edició sinó que també han eliminat Catalunya, vigent campiona del torneig. La selecció catalana es va veure superada als quarts de final pel conjunt bielorús, contra tot pronòstic, en el partit de desempat.

Aquesta és la primera competició internacional que juga Bielorússia com a selecció afiliada a la Federació Internacional de Beach Tennis (IFBT). A la final masculina han guanyat 9-4 contra Itàlia. En femení, en canvi, les italianes han estat les guanyadores. En el partit de desempat mixtes, la parella formada per Stefano Casadei i Stefania Carsetti ha superat als bielorussos Eduard Biaskosty i Volha Predushanka per 9-7. Portugal i EUA han ocupat la tercera plaça de la competició per nacions.

Els jugadors catalans Gerard Rodríguez i Gerard Torres s’han endut la medalla d’or en la final de dobles masculí. Han guanyat 9-4 contra els Italians Marco Mazzotti i Marco Scudelari. En la categoria de dobles femení, Marisa Mora (EUA) i Magalí Garnier (França) han superat les italianes Giada Seganti i Giorgia Marinelli per 9-4. Catalunya també s’ha imposat a la categoria de dobles mixtes, on Gerard Torres i Laura Herrero han estat els vencedors.

Totes les proves d’aquest Mundial IFBT Beach Tennis Barcelona 2015 s’han caracteritzat per demostrar fair play entre tots els participants i seleccions. L’èxit de participació i la bona organització permet que els jugadors tornin a casa amb bones sensacions. És el segon Mundial que organitza l’Associació Beach Tennis Catalunya (ABTCat) a la capital catalana, Barcelona.

 

Podeu trobar més informació sobre el Campionat del Món al lloc web oficial, al compte de twitter i a l’esdeveniment de facebook.

Podeu veure la notícia que n’ha fet La Xarxa:

 

 

I el vídeo de Barcelona Televisió: