23.06.15

Catalunya torna a organitzar el Mundial de beach tennis

Del 25 al 28 de juny a la platja de la Mar Bella de Barcelona

Per segon any consecutiu, Catalunya serà l’amfitriona del Campionat del Món de beach tennis, que es disputarà del 25 al 28 de juny a Barcelona. Més de 300 esportistes de 16 països diferents es trobaran en aquesta cita que, com és habitual, comptarà amb diverses categories de competició.

El plat fort tornarà a ser la competició per nacions, on la selecció catalana intentarà tornar a proclamar-se campiona del món, un fet que ja va aconseguir l’any passat i el 2012. No serà fàcil, ja que una vegada més Itàlia serà la gran rival per guanyar el títol mundial. Cal destacar que aquest any hi haurà molts països que hi participaran per primera vegada, com Letònia o Bielorússia.

A part, també hi haurà les categories masculines, femenines i mixtes, en les modalitats de dobles i individuals. A la vegada, aquestes modalitats també tindran diferenciació per edats, amb majors de 30 o de 40 anys en dones i majors de 35 o de 45 anys en homes.

Com a curiositat, enguany el Campionat del Món de beach tennis coincidirà amb una prova del circuit europeu de beach rugby, per la qual cosa les platges de Barcelona s’ompliran d’esport aquest cap de setmana.

Us animem a assistir de públic al campionat, l’entrada és gratuïta, i aprofitar un dels pocs esdeveniments en el qual podem veure Catalunya participant com qualsevol altre país del món. A més, esperem que puguin revalidar el campionat. Molta sort!

 

Podeu trobar més informació sobre el Campionat del Món al lloc web oficial, al compte de twitter i a l’esdeveniment de facebook.

Podeu consultar el programa de competició.

També podeu veure els vídeos de les finals de l’any passat al canal de YouTube de l’ABTCat.