19.06.15

Valls i Sant Cugat, escenaris del debat sobre l’esport a la Catalunya del futur

Les dues ciutats han acollit xerrades informatives

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes continua donant arguments sobre com l’esport català hi sortirà guanyant si Catalunya té un estat propi. Amb aquest objectiu, durant aquesta setmana ha participat en dos debats, a Valls i a Sant Cugat del Vallès, acompanyada d’altres representants del teixit esportiu. En tots dos actes, el representant de la Plataforma ha estat el vicepresident Sergi Blàzquez.

A Valls, el dimarts 16, Blàzquez va estar acompanyat del director adjunt del diari L’Esportiu, Ferran Espada. Tots dos van debatre sobre “L’esport i les seleccions al país que volem”, en un acte organitzat per Valls-Alt Camp per la Independència.

Dimecres 17, a Sant Cugat del Vallès, Blàzquez i el periodista de TV3 Rafel Bagot van discutir si “El món de l’esport català necessita els instruments d’un estat per sobreviure”, acompanyats de diversos representants d’entitats esportives locals.

D’aquesta manera, la Plataforma ProSeleccions continua treballant activament per informar a la població de tot el que comportarà la independència de Catalunya en els diversos àmbits d’afectació.