17.06.15

La Motorada per la Independència omplirà el Circuit Barcelona-Catalunya

S’hi esperen més de 6.000 motoristes

El proper dissabte 27 de juny milers de motos ompliran de reivindicació i de festa el Circuit de Barcelona – Catalunya amb la celebració de la segona edició de la Motorada per la Independència. Actualment, més de 1.500 persones ja s’han inscrit a la iniciativa a través de www.motorada.cat, un ritme superior al de l’edició anterior, que va batre el rècord de motos en un circuit amb més de 6.000 vehicles de dues rodes.

La Motorada arrencarà a les 17:00 hores al Circuit, i continuarà amb una marxa cap a la Plaça de les Glòries passant per la Meridiana, en el que serà “el preludi de la Diada”, en paraules del president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez. Un cop a la Plaça de les Glòries, a les 20:00 hores començarà una festa organitzada per l’ANC del Barcelonès que comptarà amb les intervencions de l’expresidenta de l’ANC, Carme Forcadell, el president de Súmate, Eduardo Reyes, i el concert de Brams.

“Festa, civisme i reivindicació és el que ens fa ser imbatibles”, ha explicat Sànchez en roda de premsa al Museu de la Moto en referència a la Motorada i a les múltiples mobilitzacions que ha dut a terme l’Assemblea. “Estem convençuts que el dissabte 27 de juny serà una gran festa al voltant de la moto per posar-nos en marxa cap a la independència”, ha afegit Sànchez, que ha indicat que la Motorada serà el primer gran acte dels molts que es duran a terme durant l’estiu com a prèvia de la gran mobilització de l’11S.

El responsable de la Motorada, Jaume Aragall, ha fet una crida a “tothom que li agradi anar en moto i cregui en la llibertat dels pobles que s’hi sumi”. “Que agafi l’estelada i la moto i que vingui cap al Circuit”, ha afegit. Aragall ha apel•lat també a la cerca de la llibertat, “una sensació que precisament se sent sobre una moto”. Per la seva banda, Eduardo Reyes ha explicat que el 27 de juliol “tornarem a enviar un missatge que som molts els que volem la independència de Catalunya”.

 

Informació i imatge: ANC