16.06.15

Els beneficis de la independència per a l’esport, a debat a Sant Cugat

Dimecres 17 a les 19h a la Casa de Cultura

Dimecres vinent, 17 de juny, tindrà lloc a la Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès un acte informatiu i de debat que duu per títol “El món de l’esport català necessita els instruments d’un estat per poder sobreviure”. Aquest acte, organitzat per Sant Cugat per la Independència (l’assemblea territorial de l’ANC) amb la col·laboració de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, pretén ser una xerrada-col·loqui en què es continuï informant a la població de tot el que comportarà la independència de Catalunya en els diversos àmbits d’afectació.

L’acte comptarà amb la participació de Sergi Blàzquez, advocat i vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, i estarà moderat pel periodista de TV3 Rafel Bagot. A més, hi participaran diverses entitats esportives de Sant Cugat.

Us hi esperem!

El món de l’esport català necessita els instruments d’un estat per poder sobreviure
Data:
17 de juny del 2015
Hora: 19h
Lloc: Casa de Cultura. C/ Castellví, 8, Sant Cugat del Vallès.
Inscripcions: http://santcugat.assemblea.cat