15.06.15

Valls debat sobre el paper de l’esport a la Catalunya independent

Dimarts 16 a les 19.30h a la Casa de Cultura

Aquest dimarts, 16 de juny tindrà lloc a la Casa de Cultura de Valls un acte informatiu i de debat que duu per títol “L’esport i les seleccions al país que volem”. Aquest acte, organitzat per Valls-Alt Camp per la Independència (l’assemblea territorial de l’ANC) amb la col·laboració de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, pretén ser una xerrada-col·loqui en què es continuï informant a la població de tot el que comportarà la independència de Catalunya en els diversos àmbits d’afectació.

L’acte comptarà amb la participació de Sergi Blàzquez, advocat i vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, i Ferran Espada, director adjunt del diari L’Esportiu.

Us hi esperem!

L’esport i les seleccions al país que volem
Data:
16 de juny del 2015
Hora: 19.30h
Lloc: Casa de Cultura. Passeig dels Caputxins, 18, Valls.