12.06.15

El biketrial, a l’Extreme Barcelona

Aquest cap de setmana al Parc del Fòrum (Barcelona)

El biketrial, un dels esports en els que Catalunya competeix internacionalment de manera oficial, serà present a l’Extreme Barcelona, la cita anual dels action sports a Barcelona. D’aquesta manera, la Unió Catalana de Biketrial aprofitarà un escenari amb un públic dedicat als esports extrems per promocionar el seu esport, que cada dia compta amb més practicants.

Les activitats seran molt diverses, i n’hi haurà tant pel públic en general com competició de primer nivell. Dissabte hi haurà una master class amb Gemma Abant, campiona catalana que acumula 11 títols internacionals. Diumenge es disputarà la Copa Indoor de Catalunya, a tres voltes en un circuit espectacular. A més, durant els dos dies es faran tallers d’iniciació al biketrial i també hi haurà un circuit de push-biketrial pel públic infantil.

Us animem a visitar l’Extreme Barcelona i a descobrir el biketrial, un dels esports on la selecció catalana és campiona del món.