07.06.15

Els aficionats del Barça reclamen la independència a la final de la Champions League

L’Estadi Olímpic de Berlín s’ha omplert d’estelades i crits reivindicatius

El Barça va aconseguir ahir al vespre la seva cinquena Copa d’Europa de futbol, però la de Berlín passarà a la història també per haver estat la més reivindicativa, on els aficionats del Barça han demostrat amb més força el seu desig d’independència. L’ANC i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes van repartir més de 10.000 estelades entre els seguidors del Barça que van viure la final a l’estadi, gràcies a la fantàstica feina de més de 200 voluntaris.

En diversos moments del partit, els aficionats van desplegar les estelades però quan es van fer sentir més va ser al minut 17:14 de cada part, en què a més de lluir les banderes també es van fer sentir amb crits d’”Independència!”.

D’aquesta manera, el ressò internacional que té la final de la Lliga de Campions ha estat un aparador fantàstic perquè el poble català, a través de l’afició del Barça, pugui explicar al món el seu desig de llibertat.

Podeu veure un vídeo dels crits d’independència en aquest enllaç.

 

Fotografia: @ARAesports