18.05.15

Catalunya és representada a la Lliga de Campions de futbol sala

L’Alella i l’Esplais disputaran el títol a la República Txeca

Un any més, gràcies al fet que la federació catalana forma part de la internacional, dos equips representaran Catalunya a la fase final de la Lliga de Campions de futbol sala. En aquesta ocasió són el CF Esplais i l’Alella FS, campió i subcampió, respectivament, de la Lliga Nacional 2013-2014.

La competició es disputarà a Valtice (República Txeca), des d’avui i fins dissabte. L’Alella FS ha quedat enquadrat al grup A, juntament amb el Chemcomex Praga txec i l’Aist Pinsk bielorús. El grup de l’Esplais serà el D i s’enfrontarà al Novabrik Policka txec i al Marcouville City francès. Els dos primers de cada grup es classificaran pels quarts de final.

La temporada passada, l’Esplais i el Ripoll van arribar a quarts de final de la competició i es van quedar a un sol pas de lluitar per les medalles. Esperem que aquesta temporada els equips catalans puguin fer un pas endavant!

Podeu trobar-ne més informació al web de l’Alella FS i a la pàgina de facebook del CF Esplais.

Us pot resultar interessant aquest vídeo de La Xarxa que explica com amb només 4 anys de vida, l’Alella FS ha arribat a disputar la màxima competició europea de clubs: 

 

Aquesta notícia d’Empordà Televisió també informa de la participació del CF Esplais a la Lliga de Campions: