14.05.15

La Plataforma ProSeleccions col·labora amb Pàdel x Catalunya

Un torneig que busca la major participació del país

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes dóna suport a la iniciativa Pàdel x Catalunya, un torneig de pàdel que es disputa a tot el país amb l’objectiu de promoure aquest esport i demanar el reconeixement de Catalunya. La competició, que va néixer l’any 2014, pren força aquest 2015, ja que ha augmentat notablement el nombre de clubs que organitzaran les fases prèvies del campionat i el nombre de jugadors que s’hi han apuntat. A dia d’avui ja en són més de 1.000.

L’esdeveniment consisteix en unes fases prèvies que es disputen a tots els clubs adherits, dels quals sortiran els campions de cada categoria i club. El torneig va començar el cap de setmana passat a dos clubs, però el gran gruix es disputarà el cap de setmana del 30 i 31 de maig i s’allargarà fins el 6 de juny. Els campions de cada fase prèvia disputaran la fase final el 13 de juny a Vic, en un esdeveniment que servirà com a final de festa de la competició.

Per tal d’incentivar la participació al campionat i donar-lo a conèixer, la Plataforma ProSeleccions i Pàdel x Catalunya han sortejat una pala de pàdel amb la senyera a través de Facebook; un sorteig que ha comptat amb molta participació i que ha demostrat un gran interès a Catalunya per aquest esport.

Podeu trobar més informació sobre el torneig i inscriure-us-hi al web de Pàdel x Catalunya.