12.05.15

Èxit al Campionat de Catalunya de biketrial

Diumenge passat a Castellbell i el Vilar

Els millors pilots de biketrial de Catalunya s’han donat cita a Castellbell i el Vilar per participar a la segona prova del campionat de Catalunya de biketrial 2015, oferint als participants un entorn boscós natural perfecte per a la pràctica d’aquest esport, que sumat a una bona organització i un dia espectacular, han creat una gran jornada esportiva.

La competició has estat molt disputada i tots els pilots han volgut fer una bona marca per optar a la Selecció Catalana que en una mica més de dos mesos disputarà el campionat del món, que aquest any es durà a terme íntegrament al municipi d’Òdena.

Pel que fa a resultats, la categoria poussin el vencedor ha estat Quim Paris amb 12 peus. A la categoria fèmina, la pilot Laura Donate ha guanyat amb 53 peus. A la benjamí, el millor ha estat Alan Rovira amb 1 peu. A la minime el guanyador ha estat Auger Monsech amb 50 peus, a la júnior el vencedor ha estat Domènec Lladó amb un fantàstic “0”, Marc Viñas ha estat el millor de la sènior amb 15 peus. A l’elite fèmina, la primera ha estat Gemma Abant amb 21 peus, la categoria elite masculina amb rodes de 20’’ l’ha guanyada Bernat Seuba amb 15 peus i a l’elite amb rodes de 26’’ la victòria ha estat per a Rafa Tibau amb 14 peus.

En els propers dies la Unió Catalana de Biketrial anunciarà qui són els pilots que representaran la selecció catalana al Mundial. Esperem que els nostres esportistes puguin continua obtenint tants bons resultats com en els últims anys!

Podeu veure un resum de la competició en aquest vídeo:

 

 

Informació: Unió Catalana de Biketrial