07.05.15

Aquest diumenge s’escull la selecció catalana de biketrial

A la segona prova del Campionat de Catalunya, a Castellbell i el Vilar

El proper diumenge 10 de maig es disputarà la segona prova del Campionat de Catalunya de biketrial, que se celebrarà a Castellbell i el Vilar. Aquesta prova es l’última puntuable per a la constitució de la selecció catalana de biketrial, que competirà en el Campionat del Món. Cal recordar que aquest any el Mundial se celebrarà en tres proves a Òdena, entre els dies 18 i 23 de Juliol.

L’horari previst d’inici de la segona prova és a les 8.30h per a les categories benjamí, minime, júnior i sènior i les 9.30h per a les categories promesa, poussin, fèmina, elite fèmina i elite.

La prova constarà de 5 zones naturals a 3 voltes. Hi haurà trofeus i regals per als tres primers classificats de cada categoria i la resta tindran medalles de reconeixement.

A part de la competició, a les 11 del matí se celebrarà la Festa Push-Biketrial (bicicletes i corre passadissos sense pedals per als més petits), amb 4 zones naturals, i hi haurà regals i medalles per a tothom. Per gentilesa de Monty es disposarà de bicicletes de Push-bike i cascs per a aquells que no en tinguin.

Us hi esperem!