04.05.15

Cesc Fàbregas celebra la Premier League amb una bandera catalana

El jugador del Chelsea ha rebut insults a les xarxes socials per aquest fet

El futbolista català Cesc Fàbregas va guanyar ahir amb el Chelsea la lliga anglesa, la Premier League, i ho va celebrar lluint una bandera catalana. El jugador d’Arenys de Mar va penjar una fotografia a la seva pàgina de facebook on se’l veia amb la senyera penjada a l’esquena i aguantant la seva filla en braços. La imatge anava acompanyada del text: “Representant Catalunya a la Premier! Som-hiiiiii!!!!”.

Aquesta imatge, juntament amb d’altres que va publicar a twitter i on també se’l veia amb la bandera catalana, ha provocat que Cesc hagi rebut una gran quantitat d’insults de persones que no entenen que un esportista pugui celebrar moments d’alegria amb la bandera del seu país. Això no és cap novetat, però demostra que molts esportistes veuen coartada la seva llibertat d’expressió per aquells que, de manera intolerant, no permeten que els altres manifestin els seus sentiments.