30.04.15

L’ABTCat estrena la primera pista inflable de beach tennis del món

Un espai únic per les exhibicions d’aquest esport

L’Associació Beach Tennis Catalunya (ABTCat) ha estrenat la primera i única pista portàtil inflable de Beach Tennis en tot el món. S’ha construït seguint un projecte i un disseny que avala l’experiència de l’Associació Beach Tennis de Catalunya (ABTCat). Aquesta pista de grans dimensions està pensada per a fer activitats de promoció i docència especialment per a nens.

Divendres passat ja es va muntar per primera vegada aquesta pista, en un acte lúdic a l’Escola La Maquinista de Barcelona. Amb aquesta activitat es va donar a conèixer una pràctica esportiva que per a molts nens era totalment desconeguda. Un dels objectius de l’ABTCat és promoure el beach tennis entre el públic més jove i fer créixer la IFBT a escala internacional.

Tots aquells nouvinguts al beach tennis encara són a temps d’inscriure’s a la prova més destacada de la temporada: el Mundial IFBT Barcelona 2015. Aquesta competició no tanca les portes a ningú, ja que estarà formada per proves Pro i Amateur. Del 25 al 28 de juny, la platja de la Mar Bella quedarà coberta per una gran instal·lació esportiva de beach tennis, que captarà l’atenció de tots els banyistes. L’ABTCat ja està treballant en la preparació d’aquest Mundial, amb l’objectiu de superar les xifres de la temporada passada i deixar petjada en tots els assistents.

Tota la informació del 2015 Barcelona Beach Tennis World Championships la trobareu al web www.2015barcelona.cat

 

Informació i imatge: ABTCat