27.04.15

Catalunya, 5a en un torneig internacional de criquet sub-17 a Grècia

El combinat català ha obtingut dues victòries

La selecció catalana de criquet sub-17 ja ha tornat a Catalunya, després de participar en el torneig internacional que s’ha celebrat a l’illa de Corfú, a Grècia, durant tota la setmana passada. Per ser el seu debut com a selecció catalana, hi van fer un bon paper: van guanyar dos partits (un amb un equip de Sud-Àfrica i l’altre amb Bulgària) i al final van quedar cinquens dels vuit equips de la competició. Des d’aquí, felicitem aquests joves de Barcelona, L’Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet i Badalona que han format la primera selecció catalana de criquet de la seva categoria i han defensat els colors de Catalunya amb gran dignitat.

El president de la Federació Catalana de Criquet, Khalid Shabaz, ha manifestat la seva satisfacció pel bon treball de la selecció catalana de criquet sub-17 i ha remarcat que “ens hem dedicat també a explicar Catalunya i el seu procés als dirigents dels clubs de criquet participants, atès que cap d’ells coneixia el que està passant entre Catalunya i Espanya”. Els catalans van ser molt ben rebuts a Corfú i pel conjunt dels clubs. “Ha estat també l’ocasió de fer conèixer un xic més Catalunya en l’àmbit internacional”.

Els joves jugadors han tornat molt contents amb l’experiència que han viscut i motivats a continuar millorant el seu joc i la seva preparació de cara a futures competicions, tant catalanes com internacionals. El seu entrenador Tanveer Ahmed assegura que “aquest torneig internacional ha servit també per consolidar un equip sub-17 que té molt futur”.

 

Informació i imatge: Fundació Nous Catalans