22.04.15

La selecció catalana de criquet sub-17 participa a un torneig internacional a Grècia

Catalunya s’enfronta a l’Índia, Sud-Àfrica, Grècia i Bulgària

La selecció catalana sub-17 de criquet (formada per joves residents a Barcelona, L’Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet i Badalona) va arribar a Corfú (Grècia) el cap de setmana passat per començar a competir a l’International Schools Cricket Tournament, que organitza la federació greca. Encapaçalant l’expedició catalana hi havia el president de la Federació Catalana de Criquet, Khalid Shabaz Chuhan, i el seleccionador nacional de l’equip sub-17, Tanveer Iqbal, així com el mànager de la federació i àrbitre internacional, Muhammad Adnan Malik.

Diumenge a la tarda, la selecció catalana va desfilar al costat de les delegacions esportives de Grècia (país amfitrió), Índia, Sud-Àfrica i Bulgària, cadascú amb la bandera del seu país. Així, la bandera catalana va desfilar en peu d’igualtat amb les de l’Índia, Bulgària, Sud-Àfrica i Grècia. Els joves catalans que competeixen amb la selecció catalana “estaven orgullosos de defensar els colors de Catalunya”, segons explica el president de la Federació, Khalid Shabaz Chuhan.

Catalunya de moment ja ha jugat 2 partits: el primer el va perdre contra l’Índia, una de les grans potències mundials. Al segon, tot i enfrontar-se a Sud-Àfrica, que també és un dels països capdavanters en el criquet, Catalunya va aconseguir la victòria.

 

Informació i imatge: Fundació Nous Catalans