16.04.15

Catalunya tanca el Pre-Mundial de futbol sala amb una derrota contra Colòmbia

Satisfacció pel nivell demostrat per la selecció catalana durant el torneig

Catalunya ha acabat el Pre-Mundial de Santa Coloma de Farners amb una derrota davant l’actual campiona del món Colòmbia per 0-4. Els catalans no han estat del tot fins i això ho ha aprofitat el combinat sud-americà, que sense esforçar-se al màxim ha anat incrementant el ritme fins aconseguir que el marcador fos de 0-2 al descans. A la represa, el partit ha seguit amb la mateixa tònica de domini constant dels colombians, que al final han acabat guanyant per l’esmentat 0-4.

Anteriorment, el primer partit de la tercera jornada del Pre-Mundial havia enfrontat les seleccions de França i l’Argentina. El partit ha tingut dues parts molt similars, ja que els argentins s’han dedicat a jugar al toc, aprofitant la seva superioritat tècnica per arribar al descans 1-3 i repetir marcador a la segona part per acabar amb un contundent 2-6 final.

Aprofitant la disputa del torneig, el secretari general de l’Associació Mundial de Futsal (AMF), el colombià Manuel Sánchez, ha assegurat que la federació internacional no permetrà que es torni a vetar Catalunya d’un campionat del món. En una informació que publica avui L’Esportiu, Sánchez ha reconegut que “no vam tenir armes per respondre i defensar un dels nostres afiliats, això no pot tornar a passar”. Per aquest motiu, reconeixent la situació específica de Catalunya, que està reconeguda oficialment per l’AMF des del 2006, el secretari general reafirma que “Catalunya no ha tingut mai problemes i no en tindrà més”.

 

Informació: FCFS
Fotografia: Svetlana Akimova