15.04.15

Catalunya perd 1-4 amb l’Argentina al Pre-Mundial de futbol sala

Tot i que els catalans van arribar al descans per davant al marcador

Catalunya no ha pogut derrotar una de les millors seleccions del món, l’Argentina, en el segon partit del Pre-Mundial de futbol sala que s’està disputant a Santa Coloma de Farners. En un matx trepidant, els jugadors catalans han caigut contra un combinat que lluitarà per guanyar el Campionat del Món.

Els homes de Juan Antonio Fernández han donat una lliçó de coratge i força durant la primera part que ha fet que finalitzés amb un marcador favorable d’1-0, però amb la sensació que els catalans haurien pogut tenir més avantatge al marcador.

A la segona part, però, l’Argentina ha aprofitat que la renda era molt curta per capgirar el resultat i emportar-se la victòria. Una errada del porter català en els primers minuts de la segona meitat ha fet que els argentins aconseguíssin l’empat. A partir d’aquí i per culpa del cansament de la selecció catalana, l’Argentina ha dominat el partit, fins a resoldre’l amb el marcador final d’1-4.

Només acabar el partit, el seleccionador català Juan Antonio Fernández l’analitzava assegurant que “la gent que ha vingut a veure el partit ha pogut veure com a la primera part Catalunya ha fet un joc increïble i que fins i tot ha perdonat dos o tres gols més”. Fernández afegia quer “a la segona meitat, després d’una errada del nostre porter, l’Argentina ha crescut aprofitant la nostra davallada física. Després ja no hem pogut fer-hi res”

Abans d’aquest partit, Colòmbia i França s’havien enfrontat en el partit inaugural de la segona jornada de competició. Els colombians, actuals campions del món, han portat el pes del partit en tot moment i sense desgastar-se s’han dedicat a controlar el ritme del joc per aconseguir un marcador final de 4-0.

Aquesta tarda, a la tercera jornada del Pre-Mundial de Santa Coloma de Farners, els enfrontaments seran els següents:
17h Argentina–França
19h Colòmbia–Catalunya.

 

Informació: FCFS
Fotografia: Svetlana Akimova