14.04.15

Catalunya empata amb França al primer partit del Pre-Mundial de futbol sala

Avui s’enfronta a Argentina i demà a Colòmbia

La selecció catalana ha empatat 4-4 amb França en el primer partit del Pre-Mundial que s’està disputant a Santa Coloma de Farners. El combinat català presentava moltes novetats en aquest primer partit de la competició, però tot i així ha arribar a tenir una renda màxima de dos gols (4-2). L’inexperiència, però, ha jugat un paper clau en aquest enfrontament que al final ha acabat amb empat a quatre.

El seleccionador català, Juan Antonio Fernández, ha comentat després del partit que “per a nosaltres és molt important poder disputar partits d’aquesta qualitat, ja que anem agafant rodatge per futurs enfrontaments”. El seleccionador ha afegit que “avui han debutat sis jugadors amb la selecció nacional i això és important. Crec que hem notat una mica la inexperiència, però marxo content de l’actitud dels jugadors i de com ha anat el partit”.

A les graderies del Nou Pavelló Municipal de Santa Coloma de Farners, ha estat present Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, que ha pogut veure i donar suport a una selecció que no podrà disputar el Campionat del Món per culpa de la negativa de la federació de Bielorússia a acceptar-la.

Malgrat tot, Catalunya continuarà preparant-se per nous compromisos oficials. D’aquesta manera, i dins de la segona jornada del Pre-Mundial que es disputa a Santa Coloma de Farners, la selecció catalana s’enfrontarà aquest vespre a l’Argentina. Un partit que es preveu d’allò més entretingut, gràcies a la gran qualitat dels homes que tenen les dues seleccions.

Per aquest partit, que es disputarà a les 8 del vespre, el seleccionador català i el President de la FCFS, Jordi Eduardo, coincideixen en assenyalar la importància del públic remarcant que “convidem a tot el públic de Santa Coloma de Farners, però també als gironins amants del futbol sala, que sabem que n’hi ha molts, que vinguin a donar suport a la seva selecció. Contra l’Argentina cap partit és amistós, i a cada segon del partit viurem una lluita molt dura”.

La jornada d’avui s’obrirà a les 6 de la tarda, amb un Colòmbia-França que serà el preàmbul del partit de les 8 del vespre entre Catalunya i l’Argentina.

 

Informació i fotografia: FCFS