23.03.15

Catalunya és 6a al Mundial sub-17 de korfbal

Amb un balanç de 3 victòries i 5 derrotes

 

La selecció catalana sub-17 s’ha proclamat el sisè millor equip del món en el Mundial sub-17 que s’ha disputat aquest passat cap de setmana a la ciutat holandesa de Schijndel. L’expedició catalana, que va viatjar juntament amb els joves de la sub-15, van repetir la mateixa posició que havien assolit l’any passat al Mundial sub-16.

Dissabte, els catalans van acabar últims del seu grup, després de perdre contra Alemanya (7-3) i Holanda (25-3), en dos enfrontaments ben difícils. En els primers encreuaments van perdre contra la selecció RTC South per 9-12 i van guanyar Portugal per un ajustat 6-7.

Ja diumenge, l’equip de Xavi Vidal va tornar a guanyar Portugal per 10-3, va perdre per 10-3 contra la Xina Taipei, va perdre 4-16 contra la selecció RTC South i es va acomiadar del torneig derrotant Hongria per 11-8. Els jugadors catalans han hagut de jugar 8 partits en tan sols dos dies, amb el cansament que això comporta. Com era d’esperar, la selecció amfitriona es va adjudicar el torneig després de guanyar Bèlgica per 18-16 a la final.

Recordem que els jugadors que han disputat el Mundial sub-17, sota les ordres dels seleccionadors Xavi Vidal i Sergio Mayorgas, són: Júlia Cano, Maria Hernández, Judith Fernández Gran, Judith Fernández Pena, Vasilisa Bashegurova, Ivette Royo, Maria Castillo, Júlia Combis, Pau Segura, Marc Jiménez, David Puertas, Quim Espadalé, Pablo Marañón, Oriol Laseras Xavier Sabaté i Tomás Bussano.

 

Informació: FCK