22.03.15

La Plataforma ProSeleccions denuncia els atacs a l’esport català amb una pancarta al Camp Nou

Amb el lema “Prou atacs a l’esport i a Catalunya”

 

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes ha desplegat al Barça-Madrid d’aquest diumenge al Camp Nou una pancarta amb el lema PROU ATACS A L’ESPORT I A CATALUNYA, per denunciar els greuges que pateix l’esport del nostre país per culpa de les lleis del govern espanyol. Uns atacs que ja es van denunciar a l’acte de l’UFEC de dijous passat, on les federacions i els clubs del país van ensenyar una targeta vermella gegant al govern espanyol.

Al minut 17:14 de la primera part, s’ha desplegat la pancarta a la segona graderia del córner entre el gol nord i la zona de lateral. Cal recordar que la Plataforma ProSeleccions també va desplegar una pancarta al Camp Nou el dimecres passat amb el lema PROU ATACS A L’ESPORT CATALÀ, durant el partit de la Lliga de Campions entre el Barça i el Manchester City.

 

Imatge: Diari ARA