20.03.15

La selecció catalana participa al Mundial sub-17 de korfbal

Aquest cap de setmana a Holanda

La selecció catalana sub-17 és la primera de les seleccions de korfbal que disputarà una competició internacional aquest 2015. En un any en què el plat fort serà el Mundial de la selecció absoluta a Bèlgica, la primera que representarà Catalunya és la sub-17.

El conjunt català participarà aquest cap de setmana al Mundial sub-17 a Schijndel (Holanda). L’equip debutarà dissabte a les 9h contra Alemanya i a les 10.30h rebrà la potent selecció holandesa. Els nois i noies entrenats per Xavi Vidal i Sergio Mayorgas arriben a la competició amb les piles carregades gràcies a una estada de preparació que van fer a Platja d’Aro, juntament amb els jugadors de la selecció sub-15.

A part d’Alemanya i Holanda, els altres països que participen al Mundial són Bèlgica, la Xina Taipei, Anglaterra, Hongria i Portugal. Sens dubte, la gran favorita per aconseguir la victòria és Holanda, que fins ara sempre s’ha endut el títol i és l’amfitriona. Alemanya és un rival d’un nivell similar a Catalunya, i per tant el partit contra ells, que és el primer del torneig, es presenta clau per saber fins on podrà arribar Catalunya.

Els jugadors que han convocat els seleccionadors Xavi Vidal i Sergio Mayorgas per disputar el campionat són: Júlia Cano, Maria Hernández, Judith Fernández Gran, Judith Fernández Pena, Vasilisa Bashegurova, Ivette Royo, Maria Castillo, Júlia Combis, Pau Segura, Marc Jiménez, David Puertas, Quim Espadalé, Pablo Marañón, Oriol Laseras Xavier Sabaté i Tomás Bussano.

Podeu seguir tota la competició al web oficial del campionat.

 

Informació i fotografia: FCK