18.03.15

La Plataforma ProSeleccions Catalanes estrena nou web

Amb un disseny renovat i més funcional, al domini de sempre: www.seleccions.cat

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes ha renovat l’aspecte del seu lloc web www.seleccions.cat i des d’avui ja funciona la nova versió del portal. D’aquesta manera, els usuaris podran accedir d’una manera més simplificada als apartats del web per estar al dia de tota la informació: Notícies, Com col·laborar, Seleccions reconegudes, Beneficis de la independència, Qui som i Contacte.

Amb el nou disseny, els visitants del web podran moure’s amb més facilitat pels menús. A més, gràcies als elements destacats de portada, l’accés a les notícies i les promocions serà més senzill. Com sempre, tota l’actualitat de les seleccions catalanes i el procés que viu el país centraran els continguts del nou web, per tal de mantenir-vos informats en tot moment. A més, hem afegit nous continguts com els articles d’opinió de periodistes esportius i properament també n’incorporarem d’altres com els còmics de les Seleccions Catalanes i articles de presidents de les federacions catalanes, que ens explicaran com veuen el futur del seu esport i del país.

Si us animeu a entrar-hi, en aquests primers dies d’estrena del nou web podreu participar al sorteig de la samarreta de la selecció catalana de biketrial!