18.03.15

Aquest dijous l’esport català farà pinya contra els atacs del govern espanyol

A les 12h al Poliesportiu de l’Estació del Nord de Barcelona

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha convocat les federacions, els clubs i els esportistes i simpatitzants del món de l’esport a un acte reivindicatiu que tindrà lloc aquest dijous 19 de març a les 12h del migdia al Poliesportiu Estació del Nord de Barcelona (C/ Nàpols, 42). L’objectiu de l’acte és mostrar unitat en contra dels greuges del govern espanyol que malmeten l’esport català.

També s’hi llegirà el ‘Manifest contra els Greuges a l’Esport Català’, un manifest que serà de color vermell i que es lliurarà a tots els assistents perquè l’aixequin tots a la vegada, formant un mosaic d’una gran targeta vermella en contra d’aquests greuges i que demostri la unitat del sector esportiu català. A data d’avui, més de 7.000 persones ja s’han adherit al manifest a través del web www.sortimaguanyar.cat.

Des de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes us animem a adherir-vos al manifest i a assistir a l’acte reivindicatiu. Cal que la gent de l’esport es mantingui activa en aquesta reivindicació social que, un cop més, va lligada amb la part nacional. A la Plataforma defensem que l’única manera de combatre aquests greuges amb èxit és definir un model propi per l’esport català, i això només ho podrem fer amb un estat. Per això, tot l’esport català ha de col·laborar activament per aconseguir la independència i gaudir dels beneficis que comportarà per a l’esport català.

Podeu trobar més informació sobre els greuges a l’esport català en aquest enllaç, on s’hi expliquen totes les mesures del govern espanyol que ataquen el teixit esportiu. També us animem a fer servir l’etiqueta #sortimaguanyar a les xarxes socials, per fer difusió de tot el que té a veure amb l’acte i per denunciar la situació d’ofegament, fiscalització i burocratització que pateix l’esport català.