16.03.15

La selecció catalana de korfbal prepara el Mundial

A finals de març farà una estada a Portugal

Gairebé mig any després d’haver assolit la novena posició a l’Europeu absolut de Portugal de l’octubre del 2014 i haver aturat l’activitat, la selecció catalana absoluta iniciarà ben aviat la preparació per al Mundial de Bèlgica de finals d’octubre d’enguany.

Per tal de fer la primera presa de contacte amb el grup, la selecció catalana realitzarà una estada de preparació del 27 al 29 de març a la ciutat de Lisboa, on l’equip s’entrenarà i jugarà contra la selecció de Portugal.

Per aquesta estada, el seleccionador català ha convocat als següents jugadors:
Irene Figueroa, Aida Rovira, Xènia Ramis, Albert Camprubí, Xavier Vidal i Albert Parron (CK Castellbisbal), Mireia Figuera, Olga Gandía i Javier Navarro (KC Barcelona), Jessica Lechuga, Jose Luís Jurado i Alexis Escardibul (CK Vallparadís).

L’equip definitiu s’anirà concretant a mesura que avanci la preparació.

 

Informació i fotografia: FCK