16.03.15

Aconsegueix la samarreta de la selecció catalana de biketrial!

Amb un lema que defensa la independència de Catalunya

Amb motiu de l’estrena del nou disseny del web de la Plataforma ProSeleccions, fins el dijous 26 de març sortejarem, amb la col·laboració de la Unió Catalana de Biketrial, una samarreta de la Selecció Catalana com la de la fotografia, amb el lema “Catalonia, Europe’s next state”. Per aconseguir-la, només heu de fer “M’agrada” a la pàgina de les Seleccions Catalanes a Facebook i compartir la fotografia que hi hem penjat. Entre totes les persones que comparteixin la foto i siguin seguidors de la pàgina, sortejarem la samarreta.

Aquest disseny de la samarreta de la Selecció Catalana de biketrial és el que utilitzen els pilots catalans, que actualment són els campions del món per països. Si voleu conèixer el biketrial, com va néixer aquest esport i el procés de reconeixement internacional, podeu consultar-ho en aquest enllaç.

Participeu al sorteig i emporteu-vos la samarreta de la nostra Selecció!