12.03.15

La Plataforma ProSeleccions explica els beneficis de la independència al futbol català

Aquest cap de setmana a Sabadell, Tarragona i Badalona

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes difondrà els beneficis de la independència pels clubs de futbol amb una acció informativa que tindrà lloc aquest cap de setmana als camps del Sabadell, del Nàstic de Tarragona i del Badalona. En tots aquests estadis s’hi repartirà informació sobre els guanys econòmics que suposarà la independència pels equips que passin a jugar la màxima divisió de la futura lliga catalana i pel fet de classificar-se per jugar competicions europees, on es podran enfrontar als millors equips del continent.

Amb la col·laboració de les assemblees territorials de l’ANC, la Plataforma repartirà fulletons informatius aquest dissabte al Sabadell-Llagostera de la Liga Adelante i diumenge al Nàstic de Tarragona-Reus i al Badalona-Alcoià. L’objectiu és que els aficionats dels clubs de Segona A i Segona B coneguin de primera mà que amb la independència, el seu club hi sortirà guanyant pel fet de jugar a la màxima categoria i tenir la possibilitat de classificar-se per jugar competicions europees.

Cal recordar que la temporada passada, només per classificar-se per la fase de grups de la Champions League, cada equip va rebre 8,6 milions d’€. En els darrers anys, han jugat la fase de grups una desena d’equips de països que es poden comparar amb Catalunya econòmicament, i ja no diguem per potencial futbolístic.

Aquesta acció informativa s’ha portat a terme anteriorment als camps del Girona, l’Olot i el Sant Andreu, però aquest serà el primer cap de setmana en què es fa conjuntament en més d’un estadi.