12.03.15

“L’esport a la Catalunya independent”, a debat a Roda de Ter

Divendres a les 20h a la Biblioteca Bac de Roda

Aquest divendres, 13 de març, tindrà lloc a la Biblioteca Bac de Roda de Roda de Ter un acte informatiu i de debat que duu per títol “L’esport català a la Catalunya independent”. Aquest acte, organitzat per l’Ajuntament de Roda de Ter, l’assemblea territorial de l’ANC i la Plataforma ProSeleccions pretén ser una xerrada-col·loqui en què es continuï informant a la població de tot el que comportarà la independència de Catalunya en els diversos àmbits d’afectació.

L’acte comptarà amb la participació de Sergi Blàzquez, advocat i vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes.

Us hi esperem!

L’esport català a la Catalunya independent
Data: 13 de març del 2015
Hora: 20h
Lloc: Sala polivalent de la Biblioteca Bac de Roda. C/ Bac de Roda, 1 bis, Roda de Ter.